Κάθε μέρα που περνάει είναι οδυνηρή για την Ελλάδα και την κυβέρνηση που κατέχει την εξουσία. Καθημερινά δείχνουν το πρόσωπο της αναλήθειας, της προχειρότητας και του πολιτικού καιροσκοπισμού ως εργαλεία πολιτικής μακροημέρευσης.

Παράδειγμα 1ο: Έχοντας τις γειτονιές στο έλεος της έντονης συχνότητας μικροεγκληματικότητας και επιτρέποντας στους soft τρομοκράτες από τον δικό τους κομματικό σωλήνα να χτυπάνε ανενόχλητοι, έχουν μετατρέψει την χώρα σε ειδικό εργαστήριο ανάπτυξης σύγχρονης ανομίας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς. Συγχρόνως, έχουν μετατρέψει τις πόλεις σε μέρη που φωλιάζει ο φόβος, η αγωνία και ανθίζει κάθε είδους εγκληματικότητα από ποινικούς, «αλληλέγγυους» και «ιδεολόγους» συνεργάτες εγκληματικών ομάδων.

Παράδειγμα 2ο:Ο Μανόλο, το αστέρι των «επενδύσεων»  της Κυβέρνησης, συνεχίζει ανενόχλητος να διαβιεί πολυτελώς και να μην λογοδοτεί για τις σημαντικές εισροές χρήματος από περίεργες διαδρομές. Η κυβέρνηση «ποιεί τη νήσσαν» και μιλά για ατομική ευθύνη. Χέρι χέρι με όλα τα άνομα οικονομικά συμφέροντα, η Κυβέρνηση Τσίπρα στήνει εκτός από το δικό της Κράτος, και το δικό της Παρακράτος (όχι ότι υπήρχε εποχή που δεν το ήλεγχε).

Παράδειγμα 3ο: Χρησιμοποιήσαν το Μακεδονικό με τον πιο ύπουλο δυνατό τρόπο. Δεν σεβάστηκαν τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού, δεν ενημέρωσαν την ελληνική Βουλή και τώρα πανηγυρίζουν το αριστερό τους ξεπούλημα κάνοντας business και αναμένοντας το Νόμπελ. Δεν είναι εθνικισμός να έχεις ευαισθησίες, είναι πατριωτισμός. Άλλωστε, όταν τόσοι πολλοί είναι αντίθετοι με μία απόφαση σημαίνει ότι δεν εξήγησες σωστά τις προθέσεις σου στην Κοινωνία.

Τέλος, ας δούμε το θέμα των «κόκκινων δανείων». Μετά τις τσάμπα μαγκιές υπέκυψαν στις απαιτήσεις των δανειστών με την προϋπόθεση ότι θα τιμωρηθούν οι συνεπείς δανειολήπτες για μία ακόμα φορά. Γιατί; Επειδή το να είσαι νοικοκυραίος, αυτόνομος και πιστός στο όραμα της έντιμης προσπάθειας για προκοπή σε κάνει εχθρό της αριστερής τους εμμονής: πολίτες εξαρτημένοι από το πολιτικό σύστημα, διορισμένοι λάθρα στο κράτος, με επιδόματα και διάταξη κομματικού στρατού.

Με λίγα λόγια, αυτή η κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση των εκπτώσεων στην έννομη τάξη, στην ηθική και τον πατριωτισμό. Είναι μια κυβέρνηση που αναβιώνει τον διχασμό επιλέγοντας να μαρκετάρει την στρεβλωτική λογική μιας αριστεράς που μοιάζει με την ακροδεξιά. Αυτή την ακροδεξιά που έχουν για συνεργάτη. Εκλογές τώρα για να σωθεί η χώρα και να ξαναβρούμε την ισορροπία μας. Για να αδράξουμε την τελευταία ελπίδα της Μεταπολίτευσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.