Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Καθημερινά, στο χρηματιστήριο της εθνικής απαξίας, αποκλειστικό δημιούργημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουμε καινούργιο limit up! Εκμαυλίσανε την Παιδεία (τα βάλανε με τα Λατινικά και τα Θρησκευτικά), απαξιώνουν την αριστεία και την αντικαθιστούν με την υποβαθμισμένη ασχολία και κουρελιάζουν τους θεσμούς. Με εξόχως γκεμπελικές μεθόδους και βραχίονες fake news παραπληροφόρησης διασύρουν τον θεσμικό αντίλογο.

Σε αγαστή συνεργασία εξουσίας και Δικαιοσύνης, και με την αρωγή νόμων που καταπνίγουν την ελευθερία της γνώμης, απειλούν με μηνήσεις και αυτόφωρο όσους δεν «μαγεύονται» από τον οχετό πολιτικών ή δημοσιογράφων που είναι σε εντεταλμένη αποστολή.

Ποινικοποιείται η συγγένεια, τιμωρείται η απειθαρχία στις ορέξεις των κυβερνώντων και πρέπει να έχεις κομματική ταυτότητα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να έχεις «πρόσβαση». Με λίγα λόγια, θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα με Ευρωπαϊκά κεφάλαια. Θέλουν να «αγοράσουν» την εξουσία με ψέματα.

Δηλαδή για να μην μασάμε τα λόγια μας, τα νόθα της Μεταπολίτευσης αποφάσισαν να «σκοτώσουν» την Ελληνική Δημοκρατία για να κυβερνούν με τα χαρακτηριστικά που αγαπάνε: την μετριότητα, τα επικοινωνιακά τρικάκια, τους Ρουβίκωνες και το άλλοθι και των δύο άκρων. Τι να περιμένει κανείς όταν μπορούν να ξεπουλάνε τα πάντα για ένα photo opportunity; Τι να περιμένει κανείς από αυτούς που από τον κατιμά της ουτοπικής τους μιζέριας βρέθηκαν στα σαλόνια. Αυτά τα σαλόνια που λοιδορούσαν με τις πανάκριβες λασπωμένες μπότες τους. Ήταν δίκαιο (για αυτούς) και έγινε πράξη.